Blog

Whitepaper

Presentatie Field Service Health Check

Download hier de uitgebreide presentatie met meer informatie over onze Field Service Health Check pakketten, en ontdek hoe je jouw huidige Salesforce Field Service implementatie naar een hoger niveau kunt tillen.

Whitepaper

ClickSoftware migratie gids

Organisaties staan voor de uitdaging om soepel over te stappen van ClickSoftware naar Salesforce Field Service, nu de end-of-life datum op 31-12-2026 is vastgesteld. “Maar waar begin ik?” is een veelgestelde, en ook logische, vraag. BlueHike ontwikkelde hiervoor de Click Migratiemethodiek om helderheid, stabiliteit en continuïteit te waarborgen.

Blog

Top 5 features Salesforce Spring ’24 Release

De Salesforce Spring ‘24 release brengt wederom een rits aan waardevolle functionaliteiten die organisaties nieuwe mogelijkheden geven om waarde te creëren. Kom er in dit artikel achter wat volgens ons de 5 meest interessante toevoegingen zijn op het gebied van (field) service.

News

BlueHike wenst je een sprankelend 2024

In deze nieuwsbrief kijken we even terug op 2023 en werpen we vooral een blik op de nieuwe ontwikkelingen die eraan komen.

Blog

Salesforce Release Notes Winter ’24 – Field Service Highlights

Het is weer zo ver, de winter staat voor de deur! Of tenminste de winter release van Salesforce dan. In dit artikel nemen we je mee in de hoogtepunten van de Salesforce Field Service Release Notes waar wij enthousiast over zijn.

News

Klanten waarderen BlueHike met een 8,5

BlueHike viert dit jaar haar eerste verjaardag. Een goed moment om te checken hoe we het als BlueHike deden in ons eerste jaar. Dus lieten we een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren.

Blog

Salesforce GPT in een notendop

De kracht van Generative Pretrained Transformers (GPT) werd voor het publiek toegankelijk, en de potentie voor bedrijven werd daarmee overduidelijk. Onlangs zijn de eerste toepassingen van GPT op het Salesforce-platform gelanceerd.

Blog

Tekort aan technisch personeel

Het tekort aan technisch personeel is een van de grootste uitdagingen waar serviceorganisaties vandaag de dag voor staan. Hoe pakken service managers deze uitdaging aan met software?

Blog

Release Notes Salesforce Field Service – Summer ’23

De nieuwe Salesforce release van Summer ’23 zijn weer uitgerold! Deze release zit weer vol met features om nog meer waarde uit de software te halen. Wij zoomen voor je in op 6 features binnen Salesforce Field Service, waar wij het meest enthousiast van worden.

Blog

Release Notes Salesforce Field Service – Spring ’23

De nieuwe Salesforce release van Spring ’23 staat voor de deur! Deze release zit weer vol met features om nog meer waarde uit de software te halen. Wij zoomen voor je in op 4 features binnen Salesforce Field Service, waar wij het meest enthousiast van worden.

Video

Video – ClickSoftware migratie

Benieuwd hoe wij zo’n migratie van ClickSoftware naar Salesforce Field Service samen met jullie aanpakken? Bekijk hier het webinar over de migratie aanpak.

Video

Video – SAP-SFS Adapter

BlueHike’s SAP – SFS Adapter zorgt voor een naadloze integratie van SAP en Salesforce Field Service. Bekijk hier de productvideo en ontdek deze snelle, complete en eenvoudige oplossing.

Video

Video Salesforce Asset 360

Spelen assets en service contracten een essentiële rol in jouw organisatie? Bekijk in dit webinar wat Salesforce Asset 360 biedt aan features en voordelen.

Whitepaper

Trends in Field Service

Field Service Management kan het verschil maken met de concurrentie. Download het whitepaper en breng jezelf op de hoogte van de belangrijkste trends in field service en hoe field service management software een belangrijke rol kan spelen.

News

BlueHike start samenwerking met Gered Gereedschap

BlueHike ademt service. Het helpen van organisaties bij het verbeteren van service is wat we doen. Niet alleen voor onze klanten, maar ook daarbuiten. De behoefte en motivatie om mensen te ondersteunen in ons vakgebied is groot. Daarom is BlueHike een samenwerking gestart met Stichting Gered Gereedschap.

Event

Future-Proof Service Operations

In oktober 2022 organiseerden we samen met een aantal van onze partners ‘Future-Proof Service Operations. Ook tijdens dit event stond service centraal, waarbij ervaringen en klantcases werden gedeeld van binnen en buiten onze landsgrenzen.

Event

Succesvol BlueHike service event

De service management reis is begonnen! Tijdens ons eerste BlueHike service event op donderdag 16 juni maakten we samen met onze klanten en partners de eerste stap in deze reis.

Event

16/06 – Your service journey starts here!

Op donderdag 16 juni organiseren wij ons ‘BlueHike Event’: your service journey starts here. Een middag in het teken van service op een unieke locatie met inspirerende sprekers. Uiteraard met een feestelijke touch om samen met jou (en je collega) onze nieuw naam te vieren.

News

Persbericht – Nieuwe naam met dezelfde focus

BlueHike is dé nieuwe naam voor de ClickSoftware en Salesforce practice van Ideo (voorheen Ideo Field Service).

Blog

Ontwrichtend, onderscheidend, verrassend

In alle sectoren is de stijgende klantverwachting te merken. Consumenten raken steeds meer gewend aan consistente en gepersonaliseerde service. In een B2B setting verwachten klanten dezelfde ervaring als in de consumentenwereld. Het voldoen en vervolgens overtreffen van deze verwachting is de laatste stap in de Service Management reis.

Blog

Maximale waarde uit elke interactie

In de afgelopen jaren hebben organisaties een beweging ingezet van het verkopen van producten naar het verkopen van service. Deze trend (servitization) is onder andere ontstaan door het krimpen van marges vanwege goedkope productie, en de langere levensduur door technologische ontwikkelingen. Bedrijven zoeken naar (andere) manieren om extra inkomsten te generen en om zich te onderscheiden van de concurrentie. Het leveren van service is de oplossing. Zo heeft service de overgang gemaakt van kostenpost naar omzetbron.

Blog

Resources optimaliseren

Na het creëren van inzicht in het serviceproces, en het beheersen van kosten daarvan, kan de volgende stap genomen worden voor het verder optimaliseren van het serviceproces, het optimaliseren van de inzet van resources.

Blog

Kosten beheersen

In onze vorige blog bespraken we de eerste stap in de service management reis: inzicht krijgen. Je hebt je processen scherp in beeld, alle papierstromen zijn gedigitaliseerd en alle service informatie is centraal beschikbaar. Nu ben je klaar om deze basis te gebruiken om kosten te beheersen.

Blog

Inzicht krijgen in je serviceproces

In ‘5 stappen om je service management te verbeteren’ beschrijven we de eerste stap in het verbeteren van je serviceproces: het verkrijgen van inzicht. Waarom het belangrijk is om antwoorden te krijgen op vragen als “Welke service activiteiten voeren we uit, en voor wie?” en “Wie zijn onze serviceklanten, en wat zijn hun wensen?” vertellen we je graag.

Blog

5 stappen om service management te verbeteren

Als serviceorganisatie wil je maximale waarde creëren, voor je klanten en jezelf. Het ontwikkelen van een goed proces om je service management te verbeteren is dan ook met recht een reis te noemen. Hoe deze reis eruit ziet? Wij gidsen je er doorheen!

Want to reach your service destination?

Neem contact op met Ron om samen het pad uit te zetten…

Ook interessant...

 

Producten

Salesforce, een platform met uiteenlopende mogelijkheden om zo’n goed mogelijk 360 graden beeld van je klanten te krijgen. Binnen dit uitgebreide pakket focussen wij ons op Service Cloud, Field Service en Experience Cloud. Precies hetgeen waar onze passie ligt. Door te focussen kunnen wij doelgericht en effectief het serviceproces optimaliseren of nieuwe kansen creëren door het leveren van service. Resultaat: een zeer hoge klanttevrendenheid. En hier wordt iedereen weer blij van.

Producten

Voor sommige uitdagingen hebben we bij BlueHike al een gemarkeerde route uitgezet. Met deze oplossingen helpen we bedrijven om sneller de voordelen uit de Salesforce service en field service software te halen. De volgende eigen producten hebben we ontwikkeld: SAP-SFS adapter, Click migratie en Rapid Deployment Solution. De adapter voor integratie van SAP en Salesforce, Click migratie voor het omzetten van ClickSoftware naar Salesforce, en de Rapid Deployment Solution als totaaloplossing voor implementatie van Field Service Management.