Vraag een Salesforce demo aan

What are you
waiting for?

Tijdens een interactieve sessie ontdek je wat Salesforce voor jouw serviceorganisatie kan betekenen. Door middel van een live demonstratie laten wij zien hoe jouw service doelen bereikt kunnen worden met het Salesforce platform.

Neem contact met ons op & reach your service destination!

 

 

Vrijblijvende Salesforce demo bij BlueHike

Het Salesforce 360-platform biedt bedrijven de mogelijkheid te groeien door de serviceprocessen te managen en optimaliseren. Het platform onderscheidt zich door innovatie, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Maar hoe zet je Salesforce nu het beste in? Hoe kun je het écht voor je bedrijf laten werken? Dat ontdek je tijdens onze vrijblijvende Salesforce demo.

 

BlueHike: official Salesforce partner

Als Salesforce implementatie specialist scheppen wij orde in bergen aan informatie, data en assets. Dat doen we met oplossingen als Salesforce Service Cloud, Field Service en Experience Cloud, maar ook met maatwerk oplossingen. Door het combineren van de verschillende oplossingen ontstaat een uniek 360-graden beeld van de klant. Dat stelt jou in staat onderscheidende service te verlenen.

 

Waarom een Salesforce demo bij BlueHike?

Waarom een demo bij BlueHike aanvragen?

  • Ervaring in service: onze consultants zijn zeer ervaren op het gebied van (field) service projecten.
  • Ervaring in Salesforce: wij zijn gespecialiseerd in Salesforce (field) service oplossingen zoals Service Cloud en Field Service.
  • Werkwijze: we zijn pragmatisch, maar kijken ook voorbij het huidige vraagstuk. Zo implementeren we een oplossing die toekomstbestendig is.
  • Expertise: als expert hebben we veel ervaring met het inpassen van de oplossing in het huidige applicatielandschap. Zeker met organisaties die SAP gebruiken.
  • Mindset: wij houden van een uitdaging! Wij denken met je mee om tot een geschikte oplossing te komen voor de uitdagingen binnen jouw serviceorganisatie.