Field Service Health Check

Waarom regelmatige IT-checks essentieel zijn

Hoe vaak breng jij je auto naar de garage voor een controle? Controleer je je IT-systemen net zo vaak? Met de BlueHike Health Check neem je je huidige Salesforce Field Service implementatie en je Field Service Proces onder de loep. Ontdek wat werkt, wat niet werkt en hoe tevreden je medewerkers zijn met het systeem. 

 

Deskundige begeleiding voor hogere efficiëntie

Onze Field Service gidsen bieden concrete suggesties voor een efficiëntere en gebruiksvriendelijkere implementatie. We combineren onze expertise met best practices om jouw Field Service proces te optimaliseren. Welke nieuwe ontwikkelingen in het Salesforce ecosysteem kunnen je daarbij helpen? Met onze Health Check tools identificeren we knelpunten in je huidige implementatie en bepalen we samen mogelijke vervolgstappen. 

 

Voordelen van de Health Check 

De Field Service Health Check helpt je: 

  • De grootste knelpunten in je huidige Salesforce implementatie te vinden 
  • Concrete suggesties voor verbetering en potentieel waardevolle nieuwe functies binnen Salesforce Field Service te ontdekken 
  • Vervolgstappen te definiëren voor een hogere medewerkerstevredenheid en efficiëntie 
  • Inzicht te krijgen in hoe snel je verbeteringen kunt doorvoeren en je Salesforce-roadmap vorm te geven. 

 

Download onze gedetailleerde presentatie

Voor meer informatie over de Field Service Health Check, download onze uitgebreide presentatie. Ontdek de details van onze pakketten en de geschatte dagen die nodig zijn voor jouw Health Check. 

BlueHike is dé expert op het gebied van Salesforce Field Service. Laten we samen aan de slag gaan om je Field Service te optimaliseren met onze Health Check oplossing!

Meer weten? Neem contact op

Wij gidsen jouw organisatie naar uitstekende field service!

Bekijk alle BlueHike fasttrails

 

BlueHike oplossingen

Het implementeren van Field Service complex en kostbaar? Niet met BlueHike’s Rapid Deployment Solution! Met RDS minimaliseer je de initiële investeringen, risico’s en onzekerheden die gewoonlijk gepaard gaan met IT implementaties. Zo zorgen we voor een vliegende start!

BlueHike oplossingen

Maak je gebruik van SAP en wil je deze naadloos integreren met Salesforce Field Service? Dat kan! Met behulp van de SAP – SFS Adapter. Een unieke oplossing die deze twee systemen moeiteloos met elkaar laat communiceren. Resultaat? Altijd en overal toegang tot kritische data!

BlueHike oplossingen

In 2019 werd ClickSoftware overgenomen door Salesforce. Langzaam maar zeker gaat het Click productportfolio over naar Field Service. Problematisch? Nee hoor: een migratie van Click naar Field Service heeft diverse voordelen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de migratie vlekkeloos verloopt!