ClickSoftware migratie

ClickSoftware migratie naar opvolger SFS

Salesforce Field Service (SFS) is dé opvolger voor alle Click producten. De SFS-oplossing is co-ontwikkeld door Salesforce en ClickSoftware, en deelt veel van de principes en planning logica met Click. Grote nieuwe investeringen in optimalisatie kunnen hierdoor bespaard blijven. Dat maakt de ClickSoftware migratie naar SFS aantrekkelijk. Net als de combinatie van de ‘best in class’ optimalisatie engine (Click), de mogelijkheden van het Salesforce platform en de razendsnelle ontwikkelingen van SFS. Om de overstap nog makkelijker te maken, bieden wij een standaard migratie methodiek.

 

Migratie Methodiek principes

BlueHike presents: de ‘Click – SFS Migratie Methodiek’. Ontwikkeld op basis van jarenlange implementatie ervaring van Field Service oplossingen. Door deze diepgaande kennis van zowel ClickSoftware als SFS helpen wij bedrijven om succesvol de overstap te maken van Click naar Salesforce. De migratie methodiek is gebaseerd op de volgende principes:

  • Terug naar de standaard: Waarom zelf bouwen als het ook standaard kan? We proberen het gebruik van maatwerk zo ver mogelijk terug te dringen. Complexe maatwerk oplossingen vervangen we met standaard SFS-functionaliteit.
  • Duale expertise: Kennis en expertise, dat hebben wij! Door jarenlange ervaring van zowel ClickSoftware als Salesforce kunnen wij een succesvolle en soepele overgang verzekeren.
  • Proceskennis: Wij spreken jullie taal! Onze consultants blinken uit in het slaan van de brug tussen business en IT. Ze zijn een specialist op het gebied van Service en Field Service processen en helpen jou om het optimaal in te zetten.

 

Implementatie in vijf fases

De BlueHike Field Service ‘Click – SFS Migratie Methodiek’ bevat vijf fases voor het implementeren van SFS. Onderliggend aan deze fases zijn een aantal opleveringen en kwaliteitschecks die ervoor zorgen dat de oplossing naadloos aansluit bij het Field Service proces.

 

BlueHike zorgt voor een gestructureerde migratie

  • Maakt proces beheersbaar door gestructureerde aanpak
  • Hoge adoptiegraad door transparante en onderbouwde keuzes
  • Laag risico door gecombineerde Click / Salesforce expertise

 

Use-case mapping workshops

De ‘use-case mapping’ workshops zijn een essentieel onderdeel van de Migratie Methodiek. Deze workshops helpen jou en je team om een geïnformeerde beslissing te maken over het overbrengen van functionaliteiten naar Salesforce Field Service. Door een transparant beslissingsproces te creëren en stakeholders hierin te betrekken wordt de adoptie en succes van het migratie project geoptimaliseerd.

Behoefte aan advies over jouw ClickSoftware migratie?

Onze ervaren consultants staan voor je klaar.

Meer informatie over de ClickSoftware Migratie

 

Salesforce oplossingen

Salesforce Field Service biedt een 360-graden klantbeeld en realtime inzicht in alle serviceactiviteiten. De planning van je buitendienstmedewerkers wordt automatisch geoptimaliseerd en biedt hen alle essentiële informatie. Zo resulteert elke serviceafspraak in een excellente ervaring.

Whitepaper

Organisaties staan voor de uitdaging om soepel over te stappen van ClickSoftware naar Salesforce Field Service, nu de end-of-life datum op 31-12-2026 is vastgesteld. “Maar waar begin ik?” is een veelgestelde, en ook logische, vraag. BlueHike ontwikkelde hiervoor de Click Migratiemethodiek om helderheid, stabiliteit en continuïteit te waarborgen.

Video

Benieuwd hoe wij zo’n migratie van ClickSoftware naar Salesforce Field Service samen met jullie aanpakken? Bekijk hier het webinar over de migratie aanpak.