ClickSoftware migratie gids

In 5 stappen van ClickSoftware naar Salesforce Field Service

Als jouw organisatie momenteel gebruikmaakt van ClickSoftware Field Service Edge, ben je waarschijnlijk op de hoogte van de end-of-life datum van 31 december 2026. Dit betekent dat na deze datum Click FSE niet langer beschikbaar is voor gebruik. Daarom is het cruciaal om tijdig over te stappen naar een oplossing om bedrijfsonderbrekingen te voorkomen. Of je nu al alternatieven aan het verkennen bent, potentiële vervangingen aan het beoordelen bent, of je beslissing aan het afronden bent, de overgang van Click FSE kan een aanzienlijke onderneming zijn.

ClickSoftware en Salesforce hebben sinds 2016 samen de opvolger van FSE ontwikkeld, resulterend in de oplossing die nu ‘Salesforce Field Service’ wordt genoemd. Het combineert de beste optimalisatiemachine van Click met het krachtige cloudplatform van Salesforce, gericht op innovatie, gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid.

 

Download gratis Click migratie gids

Ontdek de 5 stappen voor een soepele overgang naar Salesforce Field Service in onze ‘ClickSoftware to Salesforce Migration Guide’. Dit whitepaper biedt een overzicht van de migratiestrategie van BlueHike voor de overgang van ClickSoftware naar Salesforce Field Service (SFS).

Het vergemakkelijkt een naadloze overgang op basis van drie principes:

  • dubbele expertise op het gebied van ClickSoftware en Salesforce;
  • diepgaande kennis van Field Service-processen;
  • en een focus op standaardisatie.

 

Vul het formulier hieronder in en ontvang gelijk de migratie gids:

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze

Maak de volgende stap richting het future-proof maken van je field service. Neem contact op met BlueHike voor een persoonlijk adviesgesprek. We begeleiden je graag bij het bepalen van de juiste koers voor het succes van jullie Clickmigratie.