BlueHike

We develop service

Onze BlueHike fasttrails zijn geboren uit liefde voor het optimaliseren van het serviceproces. Tijdens verschillende implementaties zagen wij vergelijkbare uitdagingen bij servicebedrijven. Van technologische uitdagingen op het gebied van integratie tot budgettaire uitdagingen. Uitdagingen die niet altijd direct en eenvoudig in het standaard Salesforce pakket beschikbaar zijn. Met deze ervaringen in onze rugzak hebben we eigen diensten en producten ontwikkeld: BlueHike fasttrails.

Onze fasttrails bestaan zowel uit producten die je vindt op de Salesforce AppExchange, als diensten waarmee we organisaties ondersteunen om snel stappen te maken op pad naar excellente service.

 

Zorgeloos aan de slag? We’ve got your back!

  • Specialist op het gebied van Service en Field Service management
  • 20 jaar ervaring en expertise in Service Management
  • Bewezen methodes en technieken
  • Doelgericht en betrouwbaar

Bekijk alle BlueHike fasttrails

 

BlueHike oplossingen

Het implementeren van Field Service complex en kostbaar? Niet met BlueHike’s Rapid Deployment Solution! Met RDS minimaliseer je de initiële investeringen, risico’s en onzekerheden die gewoonlijk gepaard gaan met IT implementaties. Zo zorgen we voor een vliegende start!

BlueHike oplossingen

Maak je gebruik van SAP en wil je deze naadloos integreren met Salesforce Field Service? Dat kan! Met behulp van de SAP – SFS Adapter. Een unieke oplossing die deze twee systemen moeiteloos met elkaar laat communiceren. Resultaat? Altijd en overal toegang tot kritische data!

BlueHike oplossingen

In 2019 werd ClickSoftware overgenomen door Salesforce. Langzaam maar zeker gaat het Click productportfolio over naar Field Service. Problematisch? Nee hoor: een migratie van Click naar Field Service heeft diverse voordelen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de migratie vlekkeloos verloopt!

 

Advies van een ervaren service consultant?

Neem contact met ons op & reach your service destination!