Rapid Deployment Solution

Snelle implementatie van je Field Service oplossing

Klantverwachtingen op het gebied van service blijven groeien. Dit dwingt je als bedrijf om positieve klantervaringen te realiseren rondom je diensten of producten. Salesforce Field Service is de oplossing. Maar waar begin je? We horen het je denken: het implementeren van Field Service is toch een groot en complex project? Ja, zonder de juiste voorbereiding kan het dat zeker zijn. Daarom heeft BlueHike, als service en field service management specialist, de Rapid Deployment Solution ontwikkeld.

 

BlueHike’s Rapid Deployment Solution

Onze unieke Rapid Deployment Solution (RDS) is een oplossing waar de best practices in Field Service management samenkomen. Hiermee bieden we jouw bedrijf een vliegende start. RDS is namelijk een unieke en complete oplossing met een vaste prijs en scope. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En minimaliseer je de initiële investeringen, risico’s en onzekerheden die gewoonlijk gepaard gaan met IT implementaties.

 

Een zorgeloze start met BlueHike’s RDS

  • Schaalbare fundering voor onderscheidende service
  • Lever snel waarde door de korte doorlooptijd
  • Laag risico door vaste kosten en bewezen projectaanpak

 

Bewezen projectaanpak

Wij gebruiken een bewezen projectaanpak waarmee risico’s en implementatietijd wordt geminimaliseerd. Op deze manier halen we zo snel mogelijk de voordelen uit de software. In 4 fasen begeleiden we organisaties van voorbereiding tot en met ingebruikname van de software. En tijdens workshops verzamelen we bedrijfsspecifieke informatie zodat de oplossing naadloos aansluit op ieder bedrijfsproces. Dat niet alleen, door de hoge adoptiegraad zorgen we voor gemotiveerde gebruikers om het project succesvol te integreren.

Benieuwd hoe Rapid Deployment Solution jouw organisatie kan helpen?

Neem contact met ons op en wij gidsen jouw organisatie naar uitstekende field service!

Bekijk alle BlueHike fasttrails

 

BlueHike oplossingen

In 2019 werd ClickSoftware overgenomen door Salesforce. Langzaam maar zeker gaat het Click productportfolio over naar Field Service. Problematisch? Nee hoor: een migratie van Click naar Field Service heeft diverse voordelen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de migratie vlekkeloos verloopt!

BlueHike oplossingen

Maak je gebruik van SAP en wil je deze naadloos integreren met Salesforce Field Service? Dat kan! Met behulp van de SAP – SFS Adapter. Een unieke oplossing die deze twee systemen moeiteloos met elkaar laat communiceren. Resultaat? Altijd en overal toegang tot kritische data!

BlueHike oplossingen

Salesforce Field Service is de ultieme oplossing voor het leveren van onderscheidende service. Neem jouw huidige Salesforce implementatie en je algehele Field Service proces onder de loep met onze Field Service Health Check. Samen houden we jouw systeem en processen in topconditie!