Salesforce

Focus op service

Binnen Salesforce ligt onze focus op service. Inderdaad, klanten tevreden houden na verkoop. Maar ook het genereren van nieuwe kansen en omzet door het leveren van onderscheidende service. Dit doen we door het combineren van twee kernwaarden:

  • Ervaring en expertise op gebied van service en asset management processen in verschillende sectoren, van MKB+ tot enterprise.
  • Diepgaande technische kennis van Salesforce Service, Field Service en Experience Cloud. Wij voelen ons volledig thuis in de ‘nitty gritty’ van de software.

 

Stel de klant centraal met Salesforce

  • Het #1 toonaangevende CRM-platform
  • Verbeter klanttevredenheid en productiviteit met 360 graden klantbeeld
  • Veilig en schaalbaar

Onze Salesforce oplossingen

 

 

De kracht van Salesforce oplossingen

Naast de standaard clouds kunnen we gebruik maken van de kracht van het Salesforce 360-platform om de klant- en gebruikerservaringen te verbeteren. Met low-code tools als Flow en Process Builder kunnen complexe serviceprocessen worden geautomatiseerd. Daarnaast staan er kant-en-klare Salesforce oplossingen klaar op de AppExchange, de grootste zakelijke app store, om je huidige implementatie uit te breiden. Salesforce beschikt over een open community waar kennis en kunde gedeeld wordt. Gebruikers en techneuten helpen elkaar verder, en dat is precies wat wij ook graag doen!

Advies van een ervaren Salesforce consultant?

Neem contact met ons op & reach your service destination!