Their service journey

Wij nemen je graag mee op pad naar een efficiënter serviceproces! En zo’n reis maakten we al met verschillende klanten. Benieuwd naar hun doelen, uitdagingen en resultaten? Wij delen graag hun reis met je.

 

Bredenoord

Bredenoord wil het service niveau richting haar klanten verbeteren. Éen van de bijdragen daaraan is field service management. Met field service management kan Bredenoord o.a. de reiskosten verminderen, de administratieve handelingen verder automatiseren, de professionele uitstraling naar haar klanten toe verbeteren en zorgen voor een uniforme basis om zo internationaal uit te kunnen rollen. Met…

Pidpa

Met de inzet van Salesforce Field Service kan Pidpa een efficiënte planning opstellen voor de buitendienst medewerkers en is er één integraal overzicht van de planning. Door middel van automatische en semiautomatische planning wordt de planning bij Pidpa geoptimaliseerd met inachtneming van individuele medewerkers, ploegen en materieel.

Blog

5 stappen om service management te verbeteren

Als serviceorganisatie wil je maximale waarde creëren, voor je klanten en jezelf. Het ontwikkelen van een goed proces om je service management te verbeteren is dan ook met recht een reis te noemen. Hoe deze reis eruit ziet? Wij gidsen je er doorheen!