Service Cloud

Salesforce Service Cloud: onderscheidende service

Salesforce Service Cloud biedt alle gereedschappen voor excellente klantenservice. Het uitgebreide klantportaal stelt jouw klanten in staat eenvoudig zelf antwoorden te vinden op hun vragen. En wanneer er toch hulp nodig is, kan deze op afstand geboden worden met Visual Remote Assistance.

Artificial intelligence zit standaard verweven door het platform in de vorm van Einstein AI. Door deze kracht te benutten in de Service Cloud, krijgen medewerkers slimme suggesties voor next-steps op basis van historische data. Daarbij kunnen eenvoudige vragen van klanten met een chatbot worden beantwoord op het klantenportaal.

 

De kracht van Salesforce Service Cloud

  • Persoonlijke en efficiënte klantenservice door middel van een 360-graden klantbeeld
  • Omnichannel customer service; biedt ongeacht het kanaal een uitmuntende en consistente klantenservice
  • Integreer kunstmatige en menselijke intelligentie in serviceprocessen en help service agents met het snel oplossen van service aanvragen

 

Case Management

Case Management is de basis van elke oplossing; we zorgen voor een omnichannel ervaring. Klanten kunnen op elke gewenste manier contact opnemen en klantverzoeken worden via telefoon, social, SMS of chat door intelligente routing gekoppeld aan de juiste medewerker. Dit alles om excellente klantenservice te verlenen.

In het service console krijg je een 360-graden klantbeeld met context en details van eerdere contactmomenten. Het leveren van persoonlijke service wordt je hierdoor makkelijk gemaakt. Klanten krijgen de service waar ze recht op hebben. En dreigen afspraken of SLA’s in gevaar te komen? Dan wordt er automatisch opgeschaald.

Case Management in Salesforce Service Cloud

 

Knowledge management

Jouw organisatie barst van de kennis. Al deze kennis kan geborgd, uitgebouwd en ingezet worden met gebruik van Salesforce Knowledge. Door alle actoren in het serviceproces te laten bijdragen aan kennisartikelen, bouw je heel eenvoudig een kennisbank op. Kennisartikelen kunnen worden ingezien en gebruikt door klanten op de website, medewerkers in de service-console én door monteurs in het veld.

Kortom: Service Cloud laat servicemedewerkers sneller en productiever werken, op alle kanalen. Problemen worden snel opgelost en klantverwachtingen worden overtroffen.

 

 

Jouw customer service naar een hoger niveau tillen?

Wij laten de Salesforce Service Cloud graag aan je zien tijdens een vrijblijvende demo.

Onze andere Salesforce oplossingen

 

Salesforce oplossingen

Salesforce Field Service biedt een 360-graden klantbeeld en realtime inzicht in alle serviceactiviteiten. De planning van je buitendienstmedewerkers wordt automatisch geoptimaliseerd en biedt hen alle essentiële informatie. Zo resulteert elke serviceafspraak in een excellente ervaring.

Salesforce oplossingen

Met Salesforce Experience Cloud zet je eenvoudig een klantportaal op om alle stakeholders in het serviceproces te betrekken. Klanten krijgen antwoorden op hun vragen via chat, virtual assistance of een uitgebreide kennisbank. Ook externe partijen kunnen betrokken worden.

Salesforce oplossingen

Meer overzicht over onderdelen en processen zoals reparaties en vervangingen? Asset 360 is dé oplossing voor asset management in Salesforce. Het geeft je volledig inzicht in alle assets en stelt je in staat om je productiviteit en winstgevendheid te verbeteren.