Over BlueHike

BlueHike: official Salesforce partner voor serviceorganisaties

Het Salesforce 360-platform: oneindig groot. Als official Salesforce partner focussen wij ons op dat onderdeel waar onze passie ligt: serviceprocessen. Onze klanten hebben dagelijks te maken met het verlenen van service en onderhoud, het verhelpen van storingen, het keuren van installaties of het uitvoeren van inspecties.

 

Als Salesforce implementatie specialist scheppen we orde in bergen aan informatie, data en assets. Dat doen we met oplossingen als Salesforce Service Cloud, Field Service en Experience Cloud, maar ook met zelfontwikkelde BlueHike ‘fasttrails’. Een complexe uitdaging, daar houden we van!

 

Historie
Before 2022

De wortels van BlueHike liggen binnen het moederbedrijf Ideo, een organisatie gespecialiseerd in het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen in SAP. Vanuit Ideo helpen wij bedrijven met uitdagende serviceprocessen binnen SAP en Clicksoftware. Na de overname van ClickSoftware door Salesforce hebben wij ons in razend tempo gespecialiseerd in Salesforce. De passie voor dit platform groeide al snel uit tot een expertise. En in 2022 werd het tijd een nieuwe jas aan te trekken en onze reis voort te zetten als BlueHike.

 

After 2022
Toekomst

De toekomst van service is aangebroken. Excellente service is crucialer dan ooit. Voor ons een avontuurlijke toekomst, vol nieuwe ontwikkelingen en uitdagende servicevraagstukken. Hoe technischer de uitdaging, hoe beter! Als Salesforce partner begeleiden wij jouw organisatie in die reis. Het glas is bij ons altijd halfvol; toch blijven we er scherp op dat we de juiste oplossingen aanwenden. Alleen dan dender je samen af op die eindstreep: een uitmuntend serviceproces van buitendienst tot helpdesk.

 

Op zoek naar die specialistische partner? BlueHike ticks all the boxes!

  • Specialist op het gebied van Service en Field Service management
  • 20 jaar ervaring en expertise in Service Management
  • Bewezen methodes en technieken
  • Doelgericht en betrouwbaar

Wij zijn BlueHike

Het team van BlueHike bestaat uit gedreven en ambitieuze service consultants. Allemaal met een eigen gezicht en verhaal. Ontmoet ze hier en neem direct contact op!

Meet the team

Werken bij BlueHike

Your career destination

We schuiven het niet onder stoelen of banken; we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Niet zomaar talenten, maar echte ‘hikers’ die zin hebben om binnen een innovatieve omgeving aan de slag te gaan als consultant. Met een eigen klantenportfolio, ruimte voor persoonlijke groei en een hypermoderne uitvalsbasis in Den Bosch. Benieuwd naar de werksfeer en ons verhaal? Laat dan een bericht achter en wij ontmoeten je graag onder het genot van een goede kop koffie!

 

Succesverhalen

Onze trots

Wij zijn trots op de klanten waarmee we samen een nieuwe service bestemming hebben bereikt. Benieuwd naar hun uitdaging en verhaal? Deze klanten kozen al voor BlueHike.

Elke reis begint met de eerste stap

Neem contact met ons op & reach your service destination!