SAP-SFS adapter

SAP integreren met Salesforce: met de SAP – SFS Adapter

BlueHike’s SAP – SFS Adapter zorgt voor een naadloze integratie van SAP en Salesforce Field Service. Een snelle, complete en eenvoudige oplossing die je tijd en moeite bespaart. De adapter is gebaseerd op de nieuwste technologieën en best practices van SAP en Salesforce. Met een ongeëvenaarde time-to-value wordt er onafhankelijk van de bron een compleet beeld van het serviceverzoek gecreëerd. Zo creëer je een ultiem Field Service Management proces.

 

Kritische data altijd toegankelijk

Gedurende een Field Service proces is informatie van cruciaal belang. Je wil er bijvoorbeeld voor zorgen dat monteurs en hun vaardigheden juist in het systeem aanwezig zijn. Daarnaast wil je dat de monteur vanuit de service order de juiste en up-to-date informatie binnen handbereik heeft. Met de SAP – SFS adapter wordt deze kritieke informatie uit SAP beschikbaar gemaakt in Salesforce:

 • Service en onderhoud orders
 • Order operaties
 • Monteur / medewerker HR gegevens
 • Medewerker beschikbaarheid

De adapter beschikt over een flexibele configuratiemogelijkheid in SAP om relevante informatie te selecteren. Mis je een onderdeel? Dan is de adapter eenvoudig uit te breiden met eigen logica, velden of objecten. Op deze manier sluit de integratie nóg beter aan op jouw bedrijfsproces. En dat is nu precies wat je wil.

 

SAP – SFS Adapter. Een slimme keuze

Al jarenlang verwezenlijken wij integraties van SAP met Field Service. Met deze ervaring hebben we de unieke adapter ontwikkeld. Hiermee helpen we bedrijven een betrouwbare integratie van SAP en Salesforce te realiseren.

 • Ongeëvenaarde time-to-value – Operationeel in minder dan een week!
 • Gebaseerd op actuele best practices en jarenlange ervaring
 • Ondersteund zowel SAP ECC als S/4HANA
 • Gemakkelijk aan te passen om project specifieke velden en logica te ondersteunen

 

BlueHike - SAP-SFS Adapter

Een soepele integratie met onze SAP – SFS Adapter

 • Plug-and-play oplossing
 • Out-of-the-box monitoring en security
 • Laag risico en korte implementatietijd

Benieuwd naar de werking van de SAP – SFS Adapter?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

Bekijk alle BlueHike fasttrails

 

BlueHike oplossingen

Het implementeren van Field Service complex en kostbaar? Niet met BlueHike’s Rapid Deployment Solution! Met RDS minimaliseer je de initiële investeringen, risico’s en onzekerheden die gewoonlijk gepaard gaan met IT implementaties. Zo zorgen we voor een vliegende start!

BlueHike oplossingen

In 2019 werd ClickSoftware overgenomen door Salesforce. Langzaam maar zeker gaat het Click productportfolio over naar Field Service. Problematisch? Nee hoor: een migratie van Click naar Field Service heeft diverse voordelen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de migratie vlekkeloos verloopt!