Werken bij BlueHike

Your career destination start here

We schuiven het niet onder stoelen of banken; we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Niet zomaar talenten, maar echte ‘hikers’ die zin hebben om binnen een innovatieve omgeving aan de slag te gaan als consultant. Met een eigen klantenportfolio, ruimte voor persoonlijke groei en een hypermoderne uitvalsbasis in Den Bosch. Benieuwd naar de werksfeer en ons verhaal? Laat dan een bericht achter en wij ontmoeten je graag onder het genot van een goede kop koffie!

Let’s Hike

Tjarco van Overbeek startte destijds als Functional Consultant ClickSoftware bij Ideo. Tjarco: “De gave nationale en internationale projecten en uiteenlopende klanten waren de belangrijkste redenen dat ik de overstap maakte.” Ondertussen is hij doorgegroeid naar zijn huidige functie als Practice Lead bij BlueHike. “Een nieuwe bedrijfstak en verschillende rollen verder zit ik nog steeds enorm op mijn plek. Want juist door deze ontwikkelingen groei ik als specialist ook steeds meer.”

Benieuwd wat BlueHike voor jou kan betekenen? Bel dan eens met Tjarco, hij ontmoet jou graag.

Vacatures

 

Vacatures

BlueHike is een snelgroeiend bedrijf in de IT-consultancy branche. Om onze groeiambities te realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Business Development Manager die ons team komt versterken. Wil jij de uitdaging aangaan om als Business Development Manager bij BlueHike onze commerciële doelstellingen te behalen? Join our team!

 

Wij zijn BlueHike

BlueHike bestaat uit gedreven en ambitieuze consultants met allemaal dezelfde liefde: services. En precies daar ligt onze full focus. Wij zijn de enige Salesforce Partner in Nederland met deze service specialisatie waarbij we dagelijks organisaties ondersteunen die te maken hebben met het verlenen van service en onderhoud. Waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan. Ben jij klaar om met ons de volgende hike te maken?

 

Interesse gewekt?

Wij zien graag je sollicitatie tegemoet!