ClickSoftware

ClickSoftware: oplossingen voor field service management

Field service management software gefocust op het optimaliseren van de meest uiteenlopende en uitdagende field service management vraagstukken. Dat is ClickSoftware. Intelligente automatiseringen die zorgen voor een efficiëntere afhandeling van het serviceproces. De oplossingen van ClickSoftware stellen serviceorganisaties in staat zich te focussen op het eigen onderscheidend vermogen.

 

Overname door Salesforce

Jarenlang bood ClickSoftware dé oplossing voor field service management: Field Service Edge. In 2019 werd het bedrijf overgenomen door Salesforce en bundelden de twee hun krachten. Zo werd Salesforce de nieuwe best in class field service management software. Om organisaties die willen overstappen van ClickSoftware naar Salesforce zo goed mogelijk te ondersteunen, bieden wij een standaard migratie methodiek aan die zorgt voor een soepele overgang.

 

BlueHike is ClickSoftware expert

  • Jarenlang best-of-breed field service management oplossing
  • Voorloper van Salesforce Field Service
  • BlueHike ontstaan vanuit 15+ jaar partnerschap ClickSoftware

Behoefte aan advies over de migratie naar Salesforce?

Onze ervaren consultants staan voor je klaar.

ClickSoftware en BlueHike; samen hiken we verder

De historie van BlueHike en ClickSoftware? Als field service specialist hielpen we al meer dan 15 jaar bedrijven met het optimaliseren van uitdagende service en field service processen. Als specialist op het gebied van Field Service, ClickSoftware én Salesforce kunnen wij organisaties verder helpen op de reis naar Field Service Excellence.

Bekijk alle BlueHike oplossingen

 

BlueHike oplossingen

Het implementeren van Field Service complex en kostbaar? Niet met BlueHike’s Rapid Deployment Solution! Met RDS minimaliseer je de initiële investeringen, risico’s en onzekerheden die gewoonlijk gepaard gaan met IT implementaties. Zo zorgen we voor een vliegende start!

BlueHike oplossingen

Maak je gebruik van SAP en wil je deze naadloos integreren met Salesforce Field Service? Dat kan! Met behulp van de SAP – SFS Adapter. Een unieke oplossing die deze twee systemen moeiteloos met elkaar laat communiceren. Resultaat? Altijd en overal toegang tot kritische data!

BlueHike oplossingen

In 2019 werd ClickSoftware overgenomen door Salesforce. Langzaam maar zeker gaat het Click productportfolio over naar Field Service. Problematisch? Nee hoor: een migratie van Click naar Field Service heeft diverse voordelen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de migratie vlekkeloos verloopt!