ClickSoftware

ClickSoftware: oplossingen voor field service management

Field service management software gefocust op het optimaliseren van de meest uiteenlopende en uitdagende field service management vraagstukken. Dat is ClickSoftware. Intelligente automatiseringen die zorgen voor een efficiëntere afhandeling van het serviceproces. De oplossingen van ClickSoftware stellen serviceorganisaties in staat zich te focussen op het eigen onderscheidend vermogen.

 

Overname door Salesforce

Jarenlang bood ClickSoftware dé oplossing voor field service management: Field Service Edge. In 2019 werd het bedrijf overgenomen door Salesforce en bundelden de twee hun krachten. Zo werd Salesforce de nieuwe best in class field service management software. Om organisaties die willen overstappen van ClickSoftware naar Salesforce zo goed mogelijk te ondersteunen, bieden wij een standaard migratie methodiek aan die zorgt voor een soepele overgang.

 

BlueHike is ClickSoftware expert

  • Jarenlang best-of-breed field service management oplossing
  • Voorloper van Salesforce Field Service
  • BlueHike ontstaan vanuit 15+ jaar partnerschap ClickSoftware

ClickSoftware en BlueHike; samen hiken we verder

De historie van BlueHike en ClickSoftware? Als field service specialist hielpen we al meer dan 15 jaar bedrijven met het optimaliseren van uitdagende service en field service processen. Als specialist op het gebied van Field Service, ClickSoftware én Salesforce kunnen wij organisaties verder helpen op de reis naar Field Service Excellence.

Behoefte aan advies over de migratie naar Salesforce?

Onze ervaren consultants staan voor je klaar.

Meer informatie over de ClickSoftware migratie

 

BlueHike oplossingen

In 2019 werd ClickSoftware overgenomen door Salesforce. Langzaam maar zeker gaat het Click productportfolio over naar Field Service. Problematisch? Nee hoor: een migratie van Click naar Field Service heeft diverse voordelen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de migratie vlekkeloos verloopt!

Whitepaper

Organisaties staan voor de uitdaging om soepel over te stappen van ClickSoftware naar Salesforce Field Service, nu de end-of-life datum op 31-12-2026 is vastgesteld. “Maar waar begin ik?” is een veelgestelde, en ook logische, vraag. BlueHike ontwikkelde hiervoor de Click Migratiemethodiek om helderheid, stabiliteit en continuïteit te waarborgen.

Video

Benieuwd hoe wij zo’n migratie van ClickSoftware naar Salesforce Field Service samen met jullie aanpakken? Bekijk hier het webinar over de migratie aanpak.