Persbericht – Nieuwe naam met dezelfde focus

Van Ideo Field Service naar BlueHike

Sinds 1998 lost Ideo voor klanten vraagstukken op binnen (field) service management. Dit doen we door het inzetten van de beste software producten zoals SAP, ClickSoftware en Salesforce. Onze expertise en partnerschap met ClickSoftware is vanaf 2005 opgebouwd. Met de overname van Click zijn we ook Salesforce partner. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden om serviceprocessen te verbeteren. Zo kunnen wij onze klanten blijven bedienen én onze specialisatie uitbreiden naar dit platform.

Binnen Ideo is er een gespecialiseerd team dat zich bezighoudt met serviceprocessen in Click en Salesforce. Om de juiste aandacht, specialisatie en wendbaarheid te creëren, is dit team (voorheen Ideo Field Service) nu een business unit geworden met een eigen naam: BlueHike.

 

Reach your service destination

 

Service onze full focus

BlueHike is dé nieuwe naam voor onze ClickSoftware en Salesforce practice. Onze focus ligt op het invullen van Service Management met Salesforce producten. Naast planning en mobiel (Salesforce Field Service), vullen we ook vraagstukken in rondom case management (Service Cloud) en het betrekken van klanten en partners in het serviceproces (Experience Cloud). Deze producten vullen we aan met zelfontwikkelde ‘BlueHike trails’, waarmee we de risico’s van een implementatie verkleinen en de implementatietijd kunnen verkorten.

 

Wat er verandert?

Er verandert veel, maar tegelijk weinig. Alle werkzaamheden met betrekking tot Salesforce vallen onder de nieuwe naam BlueHike en worden gecommuniceerd door BlueHike. Wat hetzelfde blijft: de reeds aanwezige knowhow, de bedrijfsvoering en de dienstverlening die klanten van ons gewend zijn.