Wij zijn BlueHike and your service journey stars here!

We komen er eerlijk voor uit: we love service! Als Salesforce partner ondersteunen wij organisaties die dagelijks te maken hebben met het verlenen van service en onderhoud. Ons team combineert jarenlange service ervaring met ambitie en innovatieve ideeën. Klaar om, samen met jou, bergen te verzetten.  

BlueHike is dé nieuwe naam voor onze ClickSoftware en Salesforce practice. Onze focus ligt op het invullen van Service Management met Salesforce producten. En dat service our full focus is zie je terug in alles wat we doen!

Op donderdag 16 juni organiseren wij ons ‘BlueHike Event’. Een event in het teken van your service destination. Wat je staat te wachten? Een middag in het teken van service op een unieke locatie met inspirerende sprekers. Uiteraard met een feestelijke touch om samen met jou (en je collega) onze nieuw naam te vieren.

Programma

Ontvangst is vanaf 13:30 uur en om 14:00 uur starten we met het programma.We sluiten het programma af rond 17:15 uur met aansluitend een netwerkborrel.

  • Reach your service destination met BlueHike
  • Ontwikkelingen van Service Cloud en Field Service door Salesforce
  • Trends en ontwikkelingen in de servicemarkt door de NVSM 
  • Service Management in grote wielerkoersen door wieleranalist Danny Nelissen 
  • Rondleiding in het hart van Team JumboVisma
  • Klantcase Pidpa – Een toekomstbestendig pad met Salesforce Field Service 
  • Afsluiting en netwerkborrel

 

Sprekers

Ron van Loon – Practice lead, BlueHike 
Tjarco van Overbeek – Practice lead, BlueHike 
Serge Reuvers – Regional VP Service Cloud, Salesforce 
Ferry Heijdelberger Bestuurslid, NVSM 
Danny Nelissen – Wieleranalist, ex prof.
Bram CelisService Manager, Pidpa

 

Meld je direct aan voor Your service journey starts here!

Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk.

Service Course Team Jumbo-Visma.

Service Course, de thuisbasis van waaruit de complete sportploeg wordt ondersteund.

Het Zuiderkruis 23
5215 MV Den Bosch

Locatie voor event: your service journey starts here!

 

Over BlueHike.

We komen er eerlijk voor uit: we love service! Als Salesforce partner ondersteunen wij organisaties die dagelijks te maken hebben met het verlenen van service en onderhoud. Ons team combineert jarenlange service ervaring met ambitie en innovatieve ideeën. Klaar om, samen met jou, bergen te verzetten. Wij zijn BlueHike. Wie ben jij en what’s your service destination?

Laat je inspireren

Field service

Salesforce Field Service biedt een 360-graden klantbeeld en realtime inzicht in alle serviceactiviteiten. De planning van je buitendienstmedewerkers wordt automatisch geoptimaliseerd en biedt hen alle essentiële informatie. Zo resulteert elke serviceafspraak in een excellente ervaring.

News

Nieuwe naam met dezelfde focus

BlueHike is dé nieuwe naam voor de ClickSoftware en Salesforce practice van Ideo (voorheen Ideo Field Service).

News

Pidpa

Met de inzet van Salesforce Field Service kan Pidpa een efficiënte planning opstellen voor de buitendienst medewerkers en is er één integraal overzicht van de planning. Door middel van automatische en semiautomatische planning wordt de planning bij Pidpa geoptimaliseerd met inachtneming van individuele medewerkers, ploegen en materieel.