Asset 360

Slim met Assets

Asset 360 voegt diepgaande asset-centrische functionaliteiten toe aan het Salesforce platform. Tools als Asset Timeline en Asset Hierarchy geven cruciale informatie in één oogopslag en stellen service teams in staat om assets eenvoudig te volgen en up-to-date te houden.

 

Krachtige tools en templates

Door gebruik van templates worden verschillende processen, zoals het vervangen van onderdelen of het terugnemen ter reparatie, inzichtelijk gemaakt en geautomatiseerd. Asset 360 wordt geleverd met 60 kant-en-klare flows gebaseerd op ervaringen en best practices. De implementatietijd wordt significant verkort. No-code tools als de Service Process Manager en Wizard zorgen ervoor dat elk serviceproces geautomatiseerd kan worden. Denk aan het creëren van workflows of wijzigingen door de business zelf. Zonder afhankelijk te zijn van IT-afdelingen! Zo blijf je flexibel en kan er ingespeeld worden op de veranderende wensen van de klant.

 

Daarom aan de slag met Asset 360

  • Haal het maximale uit assets
  • Automatiseer complexe processen met best-practice templates en low-code tools
  • Minimaliseer contract-leakage en creëer nieuwe omzet door upselling en renewals

 

Boost winstgevendheid

Het werken met complexe garanties en service contracten wordt eenvoudig en schaalbaar gemaakt door gebruik van de Entitlement Engine. Wanneer een klant aanspraak doet op service, wordt automatisch gevalideerd waar hij recht op heeft. Zo voorkom je ‘contract leakage’: onterechte levering van gratis onderdelen of arbeid.

Interesse in advies over Asset 360?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

Onze andere Salesforce oplossingen

 

Salesforce oplossingen

Salesforce Service Cloud is een totaaloplossing voor het leveren van onderscheidende klantenservice. Klanten kunnen op elke gewenste manier contact opnemen; daarbij zorgen we voor een omnichannel ervaring. Via een kennisbank vangen we vragen op en ook virtuele assistance behoort tot de mogelijkheden.

Salesforce oplossingen

Salesforce Field Service biedt een 360-graden klantbeeld en realtime inzicht in alle serviceactiviteiten. De planning van je buitendienstmedewerkers wordt automatisch geoptimaliseerd en biedt hen alle essentiële informatie. Zo resulteert elke serviceafspraak in een excellente ervaring.

Salesforce oplossingen

Met Salesforce Experience Cloud zet je eenvoudig een klantportaal op om alle stakeholders in het serviceproces te betrekken. Klanten krijgen antwoorden op hun vragen via chat, virtual assistance of een uitgebreide kennisbank. Ook externe partijen kunnen betrokken worden.